Als Crewlid verdien je...

LEEFTIJD
ALL-IN LOON
VANAF 23:00 UUR
15 jaar
€ 7,00
16 jaar
€ 8,25
17 jaar
€ 9,50
18 jaar
€ 10,75

€ 13,25 p/u

19 jaar
€ 12,25

€ 14,75 p/u

20 jaar
€ 13,85

€ 16,35 p/u

Vanaf 21 jaar
€ 16,30

€ 18,80 p/u

Wat is all-in uurloon?

De genoemde uurlonen zijn all-inclusive lonen.

 

Dit betekent dat het vakantiegeld en snipperuren direct uitbetaald worden bij een werkweek van maximaal 12 uur.

 

Aan deze bedragen kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij bieden jou...

… doorgroei mogelijkheden

… flexibele werktijden

… een goed salaris

… Always Good Times

Crew over crew

Als crew word ik er blij van om onze gasten een geluksmomentje te bieden. Demi
Als manager vind ik het leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen McDonald’s Thomas
Door de ruime openingstijden kan ik mijn baan combineren met school en hobby’s. Naomi

Werk Alphen aan den Rijn

Je bent op zoek naar een baan, maar wil geen suffe 9 tot 5 waarbij je de hele dag hetzelfde moet doen? Dan ben je nu op de juiste website aangekomen! Bij McDonald’s werk Alphen aan den Rijn kun je namelijk rekenen op een veelzijdige baan waar jij helemaal kunt laten zien wat je kunt. Het ene moment sta je in de keuken eten te bereiden, het andere moment help je mensen aan de counter. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je bij ons altijd hetzelfde moet doen. Sterker nog, we willen juist graag dat jij helemaal laat zien wat je kunt! Neem hiervoor gewoon eens een kijkje op deze site om te zien wat voor mensen wij momenteel zoeken.

 

Lees meer

 

Veelgestelde vragen

We staan klaar om jou meer te vertellen over die leuke baan in Leiden. We hebben namelijk altijd plek voor mensen die een baan zoeken en zich daar helemaal voor in willen zetten. Onze bijbaan in Leiden is helemaal gericht op studenten die in de avonduren, of na school, aan de slag willen gaan. Of wil je werken tijdens de schooltijden van je kinderen, dan is dat zeker mogelijk. Jij bepaald bij je eigen werktijden. Aangezien onze baan daarbij ook nog eens heel goed betaald is, kun je er op rekenen dat je die mooie nieuwe gadget waar jij of je zoon/dochter het oog op had laten vallen snel kunt gaan kopen! Lekker uitgaan wordt ook een stuk makkelijker met het salaris dat je bij ons binnenkrijgt.

We hebben bij McDonald’s Leiden, Alphen a/d Rijn en Sassenheim verschillende functies waar je op kunt solliciteren. Gevarieerd en leuk is het werken bij ons in ieder geval. Als je enorm geniet van het bakken van burgers in onze keuken, dan kom je zeker aan je trekken. Vind jij het mooi als je de gasten met een voldaan en blij gezicht ziet vertrekken na hun bezoek aan ons restaurant? Daar kun je zelf een rol in spelen als je kiest voor een leuke bijbaan in Leiden, Alphen a/d Rijn of Sassenheim bij McDonald’s. Houd je wel van plezier met collega’s? Dat vind je vast en zeker bij ons. We zorgen er in ons team altijd voor dat de sfeer oké is. Tijdens de sollicitatierondes kijken we of de sollicitanten echte teamplayers zijn en in ons team passen. Zo houden we de werksfeer met elkaar prettig. Leuk voor ons en zeker ook net zo fijn voor de gasten.

Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonalds Alphen a/d Rijn klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als horecamedewerker. Jij bezorgt de gasten Good Times. Dit doe je door die overheerlijke Franse Frietjes of sappige Big Tasty te bereiden waar onze gasten elke keer weer voor terug komen. Ook ontwikkel je skills for life, zoals samenwerken en verantwoordelijkheid nemen.

Naast het bereiden van producten in de keuken biedt je ook service richting onze kassa of verricht je kassawerkzaamheden tijdens je baan bij McDonalds Sassenheim. Je neemt bij McDonalds Alphen Drive bestelling op bij de McDrive. Of je serveert de bestelling uit. Schoonmaakwerkzaamheden horen ook bij deze baan, uiteindelijk wil je dat onze gasten altijd met een lach binnenkomen en vertrekken.

Kun je niet wachten op het moment dat het eerste salaris op je rekening wordt gestort? Solliciteer dan vandaag nog op een van de vacatures van McDonalds in Sassenheim. Goed verdienend zijn onze banen altijd. Ook als het gaat om een bijbaan en je combineert het werken met school of een gezin, levert het een leuk bedrag op. Onze goed verdienende bijbaan in Sassenheim lijkt jou wel wat? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Op de site zie je vanzelf hoe het werkt. Denk je er ook aan om een motivatie van je sollicitatie aan te geven? We weten graag waarom mensen deze baan graag willen hebben. Natuurlijk omdat deze goed verdienend is, maar misschien heb je nog een andere speciale reden om juist bij ons te solliciteren. We horen het graag. Kijk op de site naar deze goed verdienende bijbaan in Sassenheim.